Az öregfiúk döntetlene

Létrehozás: 2022. Jun. 01. - 15:38

Az öregfiúk döntetlene

 

A hétvégén befejeződött a férfi labdarúgó bajnokság, de a devecserieknek még van egy elmaradt mérkőzése. A női csapat mellett az öregfiúk is pályára léptek a hétvégén.

 

Rosszul indult a férfiaknak Magyarpolány ellen a mérkőzés. A vendéglátók már a 3. percben megszerezték a vezetést, és az első félidő harmadáig már három gólnál tartottak. A Szpari a 29. percben Temesi Bence révén szépített, majd három perc múlva a polányi Szabó Bence öngóljával „felhozta” az eredményt, a félidő végére 3:2-re.

A második félidőben már nem sikerült a fordítás, mert az 54. és az 64. percben újabb kettő gólt kapott a devecseri védelem. A végeredmény a 76. percben, Szabó Dávid találatával alakult ki. Magyarpolány 5:3-ra nyert csapatunk ellen.

A felnőttek Fűzfő ellen játszanak még, de az eredménye már a gárda tabellán elért jelenlegi helyezését már nem mozdítja sem előre, sem hátra. A tizenegyedik helyen végeztek a fiúk a 2021/22-es szezonban.

Az ifjúsági csapatunk egy góllal, Tóth Balázs találatával nyert a polányiak ellen. Így a tabella kilencedik helyén zárta a bajnokságot. 

Megyei I. osztály:

                              Magyarpolány – Devecser           5:3 (3:2)

                                            utánpótlás:        0:1 (0:0)

A megyei női bajnokságból még egy forduló van hátra a záróráig, hazai pályánkra a hétvégén a Gyulafirátót érkezett. A devecserieknek sajnos nem sikerült nyerniük, de Madarasi Katalin kettő góljával igyekeztek széppé tenni a mérkőzést.

Megyei női bajnokság:

                              Devecser – Gyulafirátót               2:3 (1:2)

Szombat délután a devecseri öregfiúk is pályára léptek. A múlt héten Vassurányban 7:1-re győztek, most pedig a Sármellék csapata volt az ellenfél. Az idősebb korosztály pontos passzokkal, szép játékkal is megörvendeztette a kis szurkoló táborát. A Sármellék ellen 2:2-es, igazságos döntetlent játszottak

Öregfiúk mérkőzés:

                              Devecser – Sármellék     2:2 (1:1)

A következő forduló párosításai:

2022. június 1. szerda

                              17:00     Szentantalfa – Devecser

                                            Megyei U16-os nyugati bajnokság

2022. június 5. vasárnap

                              10:00     Fűzfő – Devecser

                                            Megyei női bajnokság   

 

Fotó: Iványi Gitta

Szerzőről

Még több hír

2023. már. 14.
2022. nov. 28.