október 2021

Több irányból is megközelíthetővé válik a régi temető

Létrehozás: 10/29/2021 - 13:15

MEGHOSSZABBÍTOTT NYITVATARTÁS, JOBB MEGKÖZELÍTHETŐSÉG MINDENSZENTEK IDEJÉN A Berta park az Önkormányzat döntése nyomán mindenszentek idején meghosszabbított nyitvatartással várja a Tisztelt Látogatókat. Rendkívüli nyitvatartás: október 30. szombat 8.00 - 20.00 október 31. vasárnap 8.00 - 20.00 november 01. hétfő 8.00 - 20.00 A fenti napokon a GYALOGOSBEJÁRATOK nyitva lesznek a Miskei utca és a Csokonai utca irányából valamint a Római Katolikus ("Régi") temető felé. A park területét a várhatóan megnövekedő gyalogosforgalom okán a Devecseri Polgárőr Egyesület fokozottan ellenőrzi.

II. Faültetés a Devecseri Babaligetekben

Létrehozás: 10/29/2021 - 13:13

DEVECSERI BABALIGETEK II. FAÜLTETÉS Devecser Város Önkormányzata 2019 őszén elindította az úgynevezett Devecseri Babaprogramot. Bevezették a program első elemeként az újszülötteket és családjukat segítő természetbeni támogatási formát, az úgynevezett Devecseri Babadobozt. 2020-ban az önkormányzat is csatlakozott a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomhoz, mert hisszük, hogy a jövő letéteményesei a ma születő gyermekek, a közösség gyarapodása a születendő gyermekek sokaságában rejlik.

Országos Könyvtári Napok Devecserben

Létrehozás: 10/29/2021 - 13:12

Az Országos Könyvtári Napok Devecserben is tartogatott izgalmas programokat az iskolások számára. Október 6-án író-olvasó találkozót tartottak, ahol Bosnyák Viktóriával és Dudás Győző illusztrátorral találkozhattak a gyerekek. Szintén az Országos Könyvtári Napok programsorozat keretében az Utazó Digitális Élményközpont közreműködésével a gyerekek megismerkedhettek a programozás alapjaival, kipróbálhatták a virtuális valóság szemüveget, betekintést nyerhettek a robotika és a 3d nyomtatás világába.

Csapatszállító autóval gyarapodott a Devecseri Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Létrehozás: 10/29/2021 - 13:12

Csapatszállító autóval gyarapodott a Devecseri Önkéntes Tűzoltó Egyesület Az egyesület a Magyar Falu Program civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása" pályázatán gépjármű beszerzésre pályázott melyen közel 3,6 millió forintos vissza nem térítendő támogatást kaptak használt csapatszállító gépjármű beszerzésére. A kapott támogatásból az idei évben vásárolták meg a 9 férőhelyes gépjárművet, mellyel régi álma vált valóra az egyesületnek.

Figyelem! Útburkolatfestés!

Létrehozás: 2021. Oct. 21. - 08:40

Előzetesen értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy önkormányzatunk megbízásából a CC Color Kft. 2021. október 24-én vasárnap a délelőtti órákban útburkolatfestést végez városunkban, több helyszínen.

Felezővonal (tengelyvonal) valamint a kapcsolódó felálló vonalak és elsőbbségadás-jelek felfestése történik:

Oldalak