április 2022

A Képviselő-testület 2022. április 28-án nyilvános ülést tart

Létrehozás: 2022. Apr. 25. - 15:36

                                                                        M E G H Í V Ó

Devecser Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

2022. április 28-án (csütörtökön) 9,00 órai kezdettel nyilvános ülést

tart, melyre meghívom.

A Devecseri Zeneiskolába látogattak el a leendő első osztályosok

Létrehozás: 04/22/2022 - 21:22
A devecseri általános iskolában hosszú évek óta eredményesen működő innováció, a Bocsoda program, mely az iskolára való felkészítését szolgálja. Az érdeklődő óvodások és szüleik sportfoglalkozáson, kézműves foglalkozáson, zenei ismereteket prezentáló bemutatón vehettek részt.
Ihászné Szabó Katalint a Devecseri Zeneiskola igazgatóját kérdeztük az iskolában folyó zeneoktatásról.

Nívódíjakat adtak át Devecserben

Létrehozás: 04/22/2022 - 21:16

Devecser Város Önkormányzata két egykori munkatársuk magas színvonalú munkáját ismerte el a nívódíjak átadásával. Szabó Kinga az önkormányzat pénzügyi irodájának egykori vezetője a Közigazgatásért Nívódíjat, míg György Anita a Devecseri Szociális Alapszolgáltatási Központ egykori vezetője a Szociális Munkáért Nívódíjat vehette át.

Devecseri tojásfa

Létrehozás: 04/22/2022 - 21:14

Idén is tojásfa díszíti a Petőfi teret. A Devecseri Kastélykönyvtár és Művelődési Ház dolgozói idén is igyekeztek, hogy ünnepi hangulatba öltöztessék a Petőfi téren álló fát. A korábbi évekhez hasonlóan amennyiben szeretnék saját díszeiket is elhelyezhetik a város tojásfáján.

Interjú - Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselővel a választások eredményéről beszélgettünk

Létrehozás: 04/22/2022 - 21:14

Április 3-án országgyűlési választást tartottak. A beérkezett szavazatok 98%-os feldolgozottsága alapján A Fidesz-KDNP kétharmados többséggel nyerte a választásokat. Veszprém megye 4-es számú választókerületében Dr. Kovács Zoltán a Fidesz-KDNP jelöltje kapta a szavazatok többségét akit arra kértünk, hogy értékelje az elért eredményeket.

Oldalak