Gratulálunk határontúli barátainknak

Létrehozás: 2015. Oct. 27. - 09:38

Hatalmas választási siker Kárpátalján

Kedves Devecseriek!

Bár még a végleges, hivatalos eredményekre várni kell, most már biztosra vehető, hogy határontúli nemzettestvéreink hatalmas választási sikert könyvelhetnek el Kárpátalján mind helyi, mind pedig járási és megyei szinten.

Testvértelepüléseink, Nagypalád-Fertősalmás polgármestere, Bíró Vencel polgármester úr ma telefonon megerősítette, hogy folytathatja a közösségépítő munkát a választók bizalmából, ahogyan az eddigi képviselők azon része is, akik a lecsökkentett létszámú képviselőtestületbe jutásért indultak. Polgármester úr hamarosan részletes tájékoztatást ígért levélben. Bíró Vencel polgármester úrnak és a megválasztott képviselőknek Devecser város közössége nevében szívből gratulálok! A helyi közösség szolgálatában végzett áldozatos munkájuk folytatásához, a kárpátaljai magyarság megmaradásáért folytatott nemzetépítő küzdelmükhöz sok erőt, jó egészséget, kitartást kívánok!
Örömünket tolmácsolom továbbá, hogy 4 járásban is győzött a magyar összefogás, a számunkra különösen fontos Nagyszőlősi Járásban pedig erősödtek pozícióink. Hatalmas sikerként értékelem, hogy sikerült átlépni az 5%-os küszöböt Kárpátalján, így a Nagyszőlősi Járás szülötte, Rezes Károly úr folytathatja munkáját a megyei tanácsban.
Az eredményekhez szívből gratulálunk!

Devecser, 2015. október 26.

Tisztelettel:
Ferenczi Gábor
Devecser város polgármestere

 

Szerzőről