"AVAR AJKA" Nonprofit Kft. hírlevele a szelektív gyűjtéssel kapcsolatban

Létrehozás: 2019. Aug. 12. - 09:30

HÍRLEVÉL

Tisztelt Devecser Város Lakossága!

Az „AVAR Ajka” Nonprofit Kft. a szelektív hulladékgyűjtés további fejlesztéseként az Önök városában is bevezette a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtést 2016. évtől, melynek igénybevételéhez a továbbiakban is háztartásonként egy darab 120 literes kuka-edényt térítésmentesen biztosítunk, és ürítése is ingyenes!

Azon Ügyfeleink, akik érvényes hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződéssel rendelkeznek, és az igénylés időpontjában nincs lejárt határidejű, hátralékos hulladékgazdálkodási számlájuk, ügyfélszolgálatunkon igényelhetik a 120 l-es, emblémával ellátott kuka-edényt.

Az igényléshez a hírlevélhez kapcsolodó jelentkezési lapot kérjük, olvashatóan kitöltve az Avar Ajka Nonprofit Kft. fenti fejlécben szereplő bármelyik elérhetőségére, postai úton, e-mailben, faxon, vagy ügyfélfogadási időben személyesen eljuttatni szíveskedjenek!

Az edényen részletes tájékoztató felirat látható a kukába külön gyűjtendő hasznosítható hulladékfajtákról. Kérjük, hogy kizárólag az ott feltüntetett hulladékokat szíveskedjenek a 120 l-es kukába gyűjteni. Ezeket a hulladékokat a gyűjtőedényzetbe vegyesen rakhatják, mert begyűjtés után a válogatócsarnokban választjuk szét anyagfajtánként és tömörítés-bálázás után adjuk át feldolgozó, hasznosító partnereinknek. Önökkel közösen, a hasznosítható hulladékok különválogatásával lehetőség nyílik a lerakóra kerülő mennyiség további csökkentésére.

Természetesen folyamatosan biztosítjuk a lehetőséget a házhoz menő szelektív gyűjtésre és az edény átvételére, amelyet ügyfélszolgálatunkon elérhetőségein, nyitvatartási időben igényelhetnek.

Köszönjük, hogy részvételükkel támogatják a szelektív hulladékgyűjtés fejlesztését!

Együtt többet tehetünk környezetünk megóvásáért!                      „AVAR AJKA” Nonprofit Kft.

 

Szerzőről