"Carpathian Couriers Race" elnevezésű nemzetközi kerékpárverseny halad át Devecseren

Létrehozás: 2017. Apr. 26. - 13:40

Veszprém városában és térségében 2017.05.02-án negyedszer kerül megrendezésre a "Carpathian Couriers Race" elnevezésű nemzetközi országúti kerékpárverseny, mely az egyik legrangosabb megmérettetés a 23 év alatti korcsoport számára Európában. A verseny 30 csapat közül 150 professzionális kerékpárossal vesz részt szerte Európában.
A tervezett útvonal érinti Veszprém, Nagyvázsony, Pula, Öcs, Nyirád, Tapolca, Kapolcs, Pula, Öcs, Nyirád, Devecser, Noszlop, Pápakovácsi, Pápa településeket. 
A rendezvényt a Veszprém Megyei Rendőrkapitányság és az érintett települések polgárőrségeinek közreműködésével, valamint az Útvonalbiztositas.hu Egyesület gyakorlott motoros kísérőivel biztosítjuk, részleges útlezárással. A rendőrség a "Carpathian Couriers Race" verseny során az élmezőny, illetve az üldözőbolyok elhaladásáig a szembejövő forgalmat megállíthatja, az élmezőny és az üldözőbolyok, illetve a hozzájuk tartozó rendezők a menetirány szerinti baloldalon is haladhatnak.
Devecser területére a program szerint várhatóan 13.30-13.50 óra között lehet részleges útlezárásokra, forgalomkorlátozásra, illetve kerékpárosokra számítani.
Veszprém, 2017. április 26.                                       Sigmond Eszter ügyvezető Bakony és Balaton Térségi Turisztikai Nonprofit Kft.

 

CsatolmányMéret
PDF ikon kerekpar.pdf301.21 KB
Naptár: 
2017, május 2 - 13:3014:00

Szerzőről