FELHÍVÁS a bérleti díjak, szemétszállítási díjak és tartozások rendezésére

Létrehozás: 2019. Oct. 25. - 12:19

Felhívás

a bérleti díjak, szemétszállítási díjak és tartozások rendezésére

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk a Meggyeserdei Használtcikkpiacon tevékenykedő hangárbérlőinket és a büféüzemeltetőket, hogy a Használtcikkpiac könyvelését áttekinttettük, amelyből világosan kiderül, hogy az elmúlt időszakra vonatkozólag hatalmas tartozás halmozódott fel az üzemeltető Devecseri Városüzemeltetési Nonprofit Kft. felé.

Városunk abban érdekelt, hogy a piac hosszútávon és megfelelő színvonalon működjön, és biztosítsa a mintegy 400 közvetve vagy közvetlenül a piacból élő devecseri megélhetését és természetesen a más településekről hozzánk érkezők működését is. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy ne csak a területet tegyük rendbe, hanem a piac gazdálkodását, pénzügyeit is. A továbbiakban csak azokkal a bérlőkkel és büféüzemeltetőkkel kívánjuk fenntartani üzleti kapcsolatunkat, akik a hatályos szerződésüknek megfelelően a bérleti díjakat megfizetik, és a felhalmozódott tartozásukat visszamenőlegesen rendezik. A tartozások visszamenőleges kiegyenlítésének végső határideje

2019. november 15.!

Részletfizetést csak és kizárólag november 15-ig áll módunkban elfogadni, azonban két hónapot meghaladó tartozás esetén elvárjuk, hogy a fizetési szándék jelzése végett legalább 1 havi tartozást október 30-ig minden tartozással rendelkező partnerünk fizessen be vagy a piac portáján piacnapokon vagy Devecser Város Önkormányzata Pénzügyi Irodáján munkanapokon, nyitvatartási időben.

Emlékeztetjük továbbá Önöket, hogy a bérleti díjak fizetésének aktuális határideje szerződés szerint mindig a tárgyhót megelőző hónap 15-e, ami azt jelenti, hogy a november havi bérleti díjakat már október 15-ig be kellett volna mindenkinek fizetnie. Amennyiben az esetleges tartozás határidőig nem kerül befizetésre, a bérleti szerződést azonnali hatállyal felmondjuk, a hangárok lezárásra kerülnek a tartozással rendelkező bérlő ill. büféüzemeltető kitiltásra kerül a piac területéről.

Emlékeztetjük Önöket arra is, hogy Devecser Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2019. július 25-én megtartott nyilvános ülésén 173/2019. (VII.25.) Kt. határozatával döntött arról, hogy 2019. augusztus 1-től a Devecseri Városüzemeltetési Nonprofit Kft. bevezeti a szemétszállítási hozzájárulást a használtcikkpiacon a területen az önkormányzattól ingatlant bérlő árusok részére. A szemétszállítási hozzájárulás díja 4.000,- Ft/hó/bérlemény. A szemétszállítási hozzájárulásból befolyt teljes összeget az üzemeltető a piacon keletkezett hulladék elszállítására fordítja.

Devecser, 2019. október 25.

Szíves megértésüket megköszönve és együttműködésükben bízva, tisztelettel:

 

Ferenczi Gábor    sk.                                                                        Vörös Tibor sk.
  polgármester                                             műszaki, karbantartási és kereskedelmi ágazatvezető                                                               
                                                                        Devecseri Városüzemeltetési Nonprofit Kft.

 

Szerzőről