Felhívás szemétszállítási szerződés megkötésére a Használtcikkpiacon

Létrehozás: 2017. Oct. 27. - 12:28

Tisztelt Partnereink!

Értesítjük a Meggyeserdei Használtcikkpiacon árusító raktárbérlőket, hogy az AVAR AJKA Nonprofit Kft-vel előzetesen megállapodtunk abban, hogy a cég biztosítja a lehetőséget a bérlők részére szemétszállítási szerződés megkötésére a bérleményekhez kapcsolódóan.

Felhívjuk a Bérlők szíves figyelmét, hogy a 2017-ben a bérlők és a Devecseri Városüzemeltetési Nonprofit Kft. között megkötött bérleti szerződéseknek részét képezi a szemétszállítási szerződés megkötése, mint a bérlő kötelezettsége. Az AVAR AJKA Nonprofit Kft. közületi szemétszállítási szerződéseket tud kötni a raktárbérlőkkel minimum 60 literes gyűjtőedényre, egyedi igény szerint lehetőség van 80 vagy 120 literes kukákra is szerződést kötni. Felhívjuk a Bérlők figyelmét, hogy a kuka beszerzése a bérlő kötelessége.

A szolgáltató csak és kizárólag szabványos, ürítésre alkalmas kukák ürítését fogja elvégezni. A Devecseri Városüzemeltetési Nonprofit Kft., mint a Meggyeserdei Használtcikkpiac üzemeltetője gyűjtőpontokat fog kijelölni a piac területén, ahová, kérjük, szíveskedjenek a megadott ürítési napok előtt a bérleményhez tartozó kukát elhelyezni.

 Felhívjuk figyelmüket arra is, hogy a kukákba csak és kizárólag kommunális hulladék kerülhet. A gyűjtőedénybe nem kerülhet fémhulladék, háztartási gép vagy annak alkatrésze, törmelék, bútorelem, azaz semmilyen olyan hulladék, mely a kuka ürítését, a hulladék tömörítését és szállítását akadályozná.

Devecser Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. október 25-én döntött arról, hogy a Meggyeserdei Használtcikkpiacon árusító bérlők december havi bérleti díját elengedi, amennyiben november 30-ig a bérlő valamennyi szerződéses kötelezettségének eleget tesz, azaz díjhátraléka nincs, mindennemű tartozását megfizette, szemétszállítási szerződést kötött a bérleményéhez kapcsolódóan valamint poroltó készülékkel rendelkezik a bérleményében és a szerződéses kötelezettségeinek teljesítését igazolni tudja.

Devecser, 2017. október 27.

Szíves együttműködésükben bízva a piac eredményes és hatékony működése érdekében, üdvözlettel:                    

                                                                                                                                                                                   Ferenczi Gábor
                                                                                                                                                                                     polgármester

Szerzőről

Még több hír