Felmérés barnakőszén iránti lakossági igényről

Létrehozás: 2022. Sep. 20. - 15:56

Tisztelt Lakosság!

A Belügyminisztérium az önkormányzatok bevonásával felmérést készít a barnakőszén iránti lakossági igényről. Célunk, hogy a lakosság téli fűtéséhez biztosítható legyen a szükséges tüzelőanyag.

Kérjük a településen élő barnakőszén tüzelésére alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező lakosokat, hogy a 2022-2023. évi fűtési szezonra vonatkozóan szíveskedjenek bejelenteni a várható felhasználandó barnakőszén mennyiségét az Önkormányzatunk felé.

Ennek határideje: 2022. szeptember 28.  

Egy háztartásból egy személy élhet igénybejelentéssel, mely személy bejelentett lakhelye, vagy tartózkodási helye az adott háztartás.

Egy háztartás által bejelenthető maximális barnakőszénre való igény - legfeljebb a következő fűtési szezonban várhatóan felhasznált tüzelőanyag mennyisége lehet.

A bejelentéshez szükséges adatok:

  • bejelentő neve, címe (e-mail címe), telefonszáma
  • a fűtési szezonban felhasználandó barnakőszén mennyisége mázsában kifejezve

Az igénybejelentést a hivatalatdevecser.hu e-mail címen valamint személyesen, ügyfélfogadási időben (hétfő 8:00-16:00, szerda 8.00-16.00, péntek 8:00-12.00) a Polgármesteri Hivatal titkárságán lehet megtenni.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a felmérésben való részvétel egyúttal hozzájárulást is jelent az érintettek személyes adatainak kezelésére.

Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy az igényfelmérés kizárólag a lakossági igények megismerését szolgálja, nem jelent későbbi automatikus támogatást!

Devecser, 2022. szeptember 20

                                                                                                                      Ferenczi Gábor
                                                                                                                      polgármester

CsatolmányMéret
PDF ikon Adatlap barnakőszén iránt167.11 KB

Szerzőről