Időpontváltozás - A tiszta 8-as főútért

Létrehozás: 2022. Apr. 22. - 09:53

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatom Önöket, hogy a szombati napra várható esős időjárás miatt a szemétszedési akció új időpontja 2022. április 23. (szombat) 9-12 óráig.
Városunk csatlakozott a  "8-as Főút Hírei/Baleseteinek megelőzése" nevű Facebook csoport vezetője Kerpel István felhívására  "A tiszta 8-as főútért" szemétszedési akcióhoz.

Kiindulás helyszíne és időpontja:2022. április 23. (szombat) 9 órakor a Raklapoknál (Erdészettel szemben, Pápai út és a Vasút utca kereszteződésében) a vasúti átkelő melletti területen 

Zsákokat, védőkesztyűt a Magyar Közút biztosít, melyek kiosztása is  a találkozóhelyen történik.

Kérem a Tisztelt Lakosságot, hogy minél többen vegyenek részt az akcióban. Jelezte részvételi szándékát a Devecseri Polgárőrség, a Devecseri Meggyeserdei Honvéd Nyugdíjas Klub és Nők Devecserért Egylet.

Kérem továbbá tartsák be a Magyar Közút kéréseit a gyakorlati munkavégzéssel kapcsolatban:

  • Különösebb biztosítás nélkül ne tartózkodjon senki az útpadkán, illetve csakis az árok és az azon túli részen dolgozzunk.
  • Mindenki viseljen láthatósági mellényt.
  • Bárhol is tartózkodunk az út mentén, mindig kísérjük figyelemmel a forgalmat, illetve a legjobb az lenne, ha egy kijelölt személynek csakis ez lenne a feladata.
  • Ezeken túl még kéri a Közút, hogy a zsákokat, ahol lehetséges, ne egyesével hagyjuk, hanem többet hagyjunk egy helyen.

Devecser, 2022. április 8.

Ferenczi Gábor
polgármester

 

Szerzőről