Közlemény a Meggyeserdei Használtcikkpiaccal kapcsolatban

Létrehozás: 2020. May. 15. - 09:08

Közlemény

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, tisztelt vásárlóinkat, a napijegyes árusokat és bérlőinket, hogy a Devecser, Meggyeserdei Használtcikkpiac 2020. május 23-tól ismét nyitva lesz a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően, az előírt higiéniai feltételeket betartva.

Felhívjuk az árusok, bérlőink, valamint kedves vásárlóink figyelmét, hogy a piac területén kizárólag maszkban lehet tartózkodni. Kérjük gondoskodjanak róla. Az idősávos korlátozás a piac területére nem vonatkozik.

Továbbá felhívjuk azon bérlőink figyelmét, hogy akinek van 8.000 Ft-os napijegye, és még nem adta le díjtartozás beszámítására, tegye meg a pénzügyi irodában. Akinek 2020. március 31-ig 2 hónapnál kevesebb díjelmaradása volt, tartozását 2020.06.15-ig rendezheti, ellenkező esetben hangárbérleti szerződése felmondásra kerül. Akinek 2 hónapnál több havi díjtartozása van, nem áll módunkban beengedni a piac területére, szerződését azonnali hatállyal felmondjuk. Kérjük egyeztessenek a kolléganővel személyesen a városüzemeltetés irodájában (Devecser, Hunyadi u.21.) vagy telefonon a 06-20/228-6620 számon hétfőtől péntekig 8-14 óráig. Kérjük a tájékoztatás szíves tudomásulvételét.

Devecser, 2020. május 15.

                                                            Molnár András Kadocsa                                    Vörös Tibor
                                                            ügyvezető igazgató  s.k.                                ágazatvezető s.k.             

Szerzőről