Sikeres volt a Jótékonysági Élményautózás - Köszönetnyilvánítás

Létrehozás: 2023. Sep. 01. - 11:20

Köszönetnyilvánítás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy idén harmadik alkalommal került megrendezésre városunkban a Jótékonysági Élményautózás elnevezésű, karitatív célú sportesemény, melyet idén önkormányzatunk támogatásával magánszemélyek valósítottak meg. A jótékonysági rendezvény kedvezményezettje idén Devecser Város Önkormányzata, az Önkormányzat által beteg gyermekek gyógykezelésének támogatására létrehozott pénzalap volt.

Az önkormányzat adományszámlájára a szervezők részéről mindösszesen 314.000,-Ft, a rendezvényt támogató LEIER Hungária Kft. részéről pedig további 100.000,-Ft került befizetésre.

A korábban a kupakgyűjtésből befolyt 42.670,-Ft-tal együtt jelenleg 456.670,-Ft áll rendelkezésre a képviselő-testületünk által megjelölt célra.

Ezúton mondunk köszönetet a szervezőknek:

Nyoma Péternek; Keresztes Lászlónak; Politzer Andrásnak; Pleiveisz Péternek; valamint Tóth Máténak.

A rendezvény sikeres lebonyolításában való közreműködésért köszönetünket nyilvánítjuk ki a Devecseri Polgármesteri Hivatal munkatársainak, a Nők Devecserért tagjainak, valamint a Devecseri Polgárőrség, a Devecser ÖTE és a Mentőszolgálat munkatársainak is.

Devecser, 2023. szeptember 1.

Ferenczi Gábor sk.                                                                                                   Vörösné Soós Ágnes sk.
polgármester                                                                                                             jegyző

Szerzőről