október 2015

Új személygépkocsit kapott a központi háziorvosi ügyelet

Létrehozás: 2015. Oct. 27. - 13:34

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal által kiírt pályázaton elnyert támogatásból a Központi Háziorvosi Ügyeletet Fenntartó Társulás új Suzuki Vitara személygépkocsit vásárolt 5 millió Ft + ÁFA összegért a devecseri járásban, amelyből 5 millió Ft-ot támogatásként nyert el térségünk, a fennmaradó összeget pedig az ellátásban részesülő települések lakosságarányosan fedezték.
Az orvosi ügyeleti szolgálatunknál jelenleg üzemben lévő Dacia Duster gépjárművünket eladásra meghirdettük 2.980.000 Ft-os irányáron. 

Őszi szalvétacsodák az Ovigalériában

Létrehozás: 10/23/2015 - 16:13

A Vackor Óvoda Őszi Ovigalériájában Nyoma Lászlóné Piroska szalvétagyűjteményéből nyílt kiállítás. Az alkotót verssel és őszi dallamokkal köszöntötték az ovisok és az óvodapedagógusok. Piroska néni régóta gyűjti, cserélgeti a szalvétákat és szinte mindegyikhez kötődik egy történet vagy emlék.

Lakossági fórum a köztisztaság, a közbiztonság, az együttélési szabályok betartása kérdéskörben

Létrehozás: 10/22/2015 - 18:49

Fórumra hívta Devecser Város Önkormányzata a lakosságot, ahol a köztisztaság, a közbiztonság, és az együttélési szabályok betartása volt a fő téma.

Oldalak