január 2016

Fotók Dr. Világosi György köszöntéséről

Létrehozás: 01/28/2016 - 14:22

Január 28-án Dr. Világosi Györgyöt, városunk egyik legidősebb polgárát köszöntötte Ferenczi Gábor polgármester és a város nevében egy emléklapot, ill. egy kis ajándékcsomagot adott át a jó egészségnek örvendő egykori ügyvédnek. A találkozóval az Önkormányzat szerette volna pótolni az eredetileg november végére tervezett eseményt, mely Gyuri bácsi váratlan baleste miatt elmaradt.

Dr. Világosi György köszöntése

Létrehozás: 2016. Jan. 28. - 14:14

Január 28-án Dr. Világosi Györgyöt, városunk egyik legidősebb polgárát köszöntötte Ferenczi Gábor polgármester és a város nevében egy emléklapot, ill. egy kis ajándékcsomagot adott át a jó egészségnek örvendő egykori ügyvédnek. A találkozóval az Önkormányzat szerette volna pótolni az eredetileg november végére tervezett eseményt, mely Gyuri bácsi váratlan baleste miatt elmaradt. A továbbiakban is jó egészséget kívánunk városunk díszpolgárának. 

Margit néni köszöntése 90. születésnapján

Létrehozás: 01/22/2016 - 21:45

2016. január 15-én Ferenczi Gábor polgármester és Bendes István jegyző látogatást tett és köszöntötte Üregi Istvánnét, Margit nénit 90. születésnapja alkalmából. Devecser Város Önkormányzata és dolgozói nevében egy ajándékcsomagot és egy díszes emléklapot adtak át az idős hölgynek, aki néhány kérdésünkre is válaszolt.

Segítsünk egy beteg háromgyerekes családanyának

Létrehozás: 2016. Jan. 21. - 13:44

Tisztelt Jószándékú Polgártársam !

Devecser Város Önkormányzata adománygyűjtést szervez Orsós Aranka háromgyermekes devecseri családanya számára, akinél áttétes daganatos megbetegedést diagnosztizáltak. Kérjük, amennyiben lehetősége engedi, járuljon hozzá Ön is a gyógykezeléshez, melynek fedezését nem tudja a család biztosítani.

Adományaikat az alábbi számlán fogadjuk:

Devecser Város Önkormányzata

Támogassa adója 1 %-ával a devecseri szervezeteket, alapítványokat

Létrehozás: 2016. Jan. 21. - 10:00

 

Tisztelt Adózó !

Tartozzon azok közé, akik alapítványok, egyesületek javára felajánlják adójuk 1 százalékát, hiszen ezzel úgy tud segíteni, hogy az Önnek semmibe sem kerül! A rendelkezés nem kerül pénzbe és gyorsan elkészíthető, viszont óriási segítség a fogadó szervezetnek!

Oldalak