november 2016

Advent első vasárnapja Devecserben

Létrehozás: 2016. Nov. 28. - 11:46

A délután folyamán Havasi Sándorné (Margit néni) az Őszi Fény Nyugdíjas Klub vezetője és Ferenczi Gábor polgármester a templom előtti téren lévő koszorún meggyújtották az első adventi gyertyát. A koszorú összefogással készült: a koszorúalapot megkötötte, a díszítést végezte Baráth Jánosné, az alapanyagot Baráth Tímea és Horváthné Ottlecz Judit biztosította. A fából készült díszeket ifj. Kozma György ajánlotta fel. A szállításban a Városüzemeltetési Kft segédkezett.

Indul a Bocsoda – „Iskolakóstoló” szülőknek

Létrehozás: 2016. Nov. 27. - 22:25

Szüleik örömteli, de nagy felelősséggel járó döntés előtt állnak, amikor gyermekük számára iskolát választanak. A Devecseri Gárdonyi Géza Általános Iskola és AMI 2016. november 22-én tájékoztató szülői értekezlet keretében mutatkozott be a tanköteles tanulók szülei számára.

Nyomhatják a pedált

Létrehozás: 2016. Nov. 24. - 19:49

Az ünnepélyes átadón - melyet megtisztelt jelenlétével Felső Sándor Noszlop polgármestere, Marton Zsolt Somlóvásárhely polgármestere, és Modori László Borszörcsök polgármestere, Targubáné Szendrei Júlia a Magyar Vöröskereszt Somló Térségi Program vezetője - Ferenczi Gábor polgármester köszöntötte a megjelenteket, bemutatta a műhely tevékenységét a kezdetektől napjainkig.

Oldalak