Befejeződött az őszi idény

Létrehozás: 2022. Dec. 05. - 15:37

Befejeződött az őszi idény

 

Hűvös időjárás, de forró hangulat várta a focirajongókat a devecseri arénába december első hétvégéjén, az őszi idény záró fordulójában.

A Szpari a Balatonalmádiakat fogadta hazai pályán, és már a 12. percben megszerezte a vezetést a vendégekkel szemben. A gólszerző Korpos Tibor volt. A második találatunkra a 23. percig kellet várni, amikor is Sípos Felícián labdája látogatta meg az almádi kaput.

A mérkőzés fordulópontja a 32. percben következett meg, amikor is a vendégek kényszerű cserét hajtottak végre. Ezután sokkal jobban játszott a Balatonalmádi és többször is birtokolta a labdát. A második játékrészben már egyértelmű vendégfölény volt.

A Szpari kettő kapufája mellett a vendégek kettő gólt szereztek az 54. és a 69. percben, ezzel behozták a hátrányt.

A 65. perc parázs hangulatot hozott a pályán és a lelátón is. Sáringer Dávid a labdáért harcolva összeütközött az almádi hálóőrrel. Ezt Borda Patrik nehezményezte, míg a játékvezető nem ítélte szabálytalannak. Az almádi kapus be is szólt a devecseri játékosnak, aki el is lökte őt. Sáringer ezek után sárga lapot kapott, és valljuk be, szerencsékre csak azt és nem állította ki a játékvezető a játékosunkat. Sáringer Dávid ezek után az ítéletet nehezményezte, de sikerült megnyugtatni, ezzel elkerülte a második lapját.

A győzelemre a legnagyobb esély a 88. percben volt, amikor is a 16-oson belüli szabálytalanság miatt 11-est ítélt a bíró. A büntetőt Sáringernek azonban nem sikerült berúgnia.

Megyei férfi I. osztály:

               Devecser - Balatonalmádi            2:2 (2:0)

A devecseri felnőtt labdarúgó csapatunk az őszi idényt a tabella hetedik helyén, 24 ponttal fejezte be. A bajnokságot jelenleg az úrkútiak vezetik.

(mi)

Szerzőről

Még több hír

2023. már. 14.
2022. nov. 28.