Elkezdődött a bajnokság

Létrehozás: 2022. Aug. 22. - 15:31

A VEHIR.hu Megyei I. osztályban elkezdődtek a küzdelmek a hétvégén. A férfiak Balatonalmádiba látogattak az első fordulóban.

 

Sajnos a mérkőzés, most már elmondható, hogy szinte mindig, nem úgy kezdődött, ahogy szerettük volna. A devecseriek a 3. percben már hátrányban voltak a Babos Gábor góljának köszönhetően. Cserna Róbert edző a második félidőt cserékkel kezdte, a védelem megerősítése miatt. Kiss László helyett Keller László lépett pályára, Szabó Dávidot pedig Sáringer Dávid váltotta a Spariban.

Az egyenlítésre a mérkőzés utolsó perceiben, hosszabbítás idejéig kellett várni. A 91. percben Sipos Felícián Bence góljával hozta el a devecseri „nagy csapat” a döntetlenért járó egy pontot.

Az utánpótlásunk a 13 csapatos bajnokságban a hétvégén nem lépett a pályára, mivel az almádiaknak nincsen U19-es csapata.

Megyei I. osztály:

                              Balatonalmádi – Devecser           1:1 (1:0)

A női bajnokság szeptember 4-én kezdődik el, egy új lebonyolítási rendszerben. Az idei szezonra csak három csapat nevezett, minden településen összesen 3 mérkőzést fognak játszani a hölgyek a játéknapokon.

 

A következő forduló párosításai:

2022. augusztus 27. szombat

15:00     Devecser - Sümeg

               Megyei I. osztály – U19

17:00     Devecser - Sümeg

               Megyei férfi I. osztály

(mi)

Szerzőről

Még több hír

2023. már. 14.
2022. nov. 28.